Една от зодиите днес ще получи повишение в службата, друга ще

...
Една от зодиите днес ще получи повишение в службата, друга ще
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес

Една от зодиите днес ще получи покачване в службата, друга ще изглади връзките с обичания си, а трета отпътува на сантиментално странствуване.

Ето какво вещаят звездите за през днешния ден:

Овен
Ako се появи късмет да преговаряте „ очи в очи ” или Ви помолят да извършите пробно показване, хващайте се за тази концепция. С невероятна лекост може да решите тези въпроси, и освен това да наподобява превъзходно. Имате заложба за другарство с хората, като освен това сте способни по едно и също време да бъдете настойчиви и очарователни. Това е несъмнено печеливша композиция. Днес е просто отличен ден за гонене на своите цели.

Телец

За Вас денят не е чак толкоз неприятен, само че и изключително сполучлив не може да бъде наименуван. За благополучие, ще съумеете да избегнете неуместните обстановки, само че единствено тъй като даже и за минута не губите своята зоркост. При това прочувственото напрежение ще бъде доста огромно, а благоприятни условия за „ разпускане’ не се плануват. Това пък ще докара до утежняване на самочувствието, и има възможност от нервозен срив. Независимо от всички компликации, ще съумеете да запазите топлите и доверителни връзки с околните си, а това ще Ви помогне да съхраните оптимизма си. Участвайте във всички фамилни мероприятия и повече общувайте с децата. Това ще бъде доста потребно.
 

Близнаци

Това не е най-успешният и слънчев ден, само че не е и обезсърчителен. Ще избягвате компликациите с помощта на своето умеене да се договаряте с хората, и като се вслушвате в тези, които имат забележителна тежест в обществото. Това е ден на дипломатичност, търсене на взаимни отстъпки и лавиране сред Сцила и Харибда. Но резултатът от труда Ви няма да Ви разочарова. Ще съумеете да уредите връзките си с околните и да оправите връзките в фамилията. Обострената вътрешен глас ще Ви помогне да разбирате всички от половин дума, и да се досещате дори за това, което те биха желали да скрият. Получената информация ще употребявате извънредно с благородна цел.
 

Рак

Днес на Вашия обичан човек ще се наложи дълго време да потвърждава някаква истина, с която Вие, по една или друга причина, няма да се съгласявате. В последна сметка или ще стигнете до консенсус, или ще измененията своето мнение. Важното е, разногласието ви да не приключи с кавга.
 

Лъв

Ако действате уверено и самоуверено, ще съумеете да укрепите своите позиции. Ще имате опция за нови настоятелен запознанства, както и да намерите хора, които да Ви оказват помощ за реализация на смели замисли. Може да се захванете за нови задания, които да са доста рисковани и огромни. Възможни са непредвидени предложения и оферти, както и знаци на внимание от противоположния пол. Ще Ви зарадва лек флирт или с нищо не обвързващо запознанство. Имате доста повече неща на разум за този ден, в сравнение с можете да свършите. Затова доста деликатно би трябвало да съумеете да разпределите своето време, а Вие доста добре умеете да го извършите.
 

Дева

Има единствено един елементарен прийом да облекчите себе си през идващите няколко седмици от живота си: освободете се от всичко, което не Ви е подвластно и не можете да контролирате. Да, това е елементарно да се каже, само че е по-трудно да се направи, само че незабавно щом започнете да полагате старания, неотложно ще усетите усета на свободата. Понякога възприятието за виновност ще попречва забравянето на старите неудачи, неприятното отношение и други неприятни драми. Ако се чувствате отговорни, задайте си въпрос за какво. В предишното да се върнете е невероятно. Единственият вероятен вид е, да продължавате напред!
 

Везни

Така Ви се желае да споделите с приятелката всичко това, което става сред Вас и Вашия обичан човек! Но преди да започнете описа си, помислете дали това няма да стане мотив за недоеолство от страна на Вашия обичан човек? Не на всеки е прелестно да се изнасят на показ разнообразни страни на персоналния му живот пред непознати хора.
 

Скорпион

Притежавате забележителна упоритост, която представителите на другите знаци намират за възхитителна, и която в някои връзки се явява предимство, а в други - минус. В професионалния свят резултат на такова фокусиране става триумфът, само че в персоналните напълно не е по този начин. Емоциите и огорченията могат зле да се отразят на Вашето самочувствие и въодушевление.. Постарайте се да избегнете импулсивното и надменно държание. В професионалната Ви работа може да се появят спорове, стимулирани от властта и престижа. Времето не е уместно за решение на парични проблеми.
 

Стрелец

Мероприятията, ориентирани към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време шанса ще Ви съпътства: може Вас персонално, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени затруднения. Не са изключени остри спорове с хора от ежедневното Ви обграждане: спътници, събеседници, другари, сътрудници или близки. Стремейки се към автентичност, не забравяйте да се придържате към набелязаните дружно с сътрудниците тактики.
 

Козирог

Денят ще е прекрасен, само че единствено в случай че сте подготвени да предприемете решителни дейности и да се потрудите за популярност. Очаква Ви нелека, само че доста значима победа. Не би трябвало да отделяте огромно внимание на дреболиите. Днес би трябвало да се заниимавате със обилни и огромни неща. Освен това е подобаващ ден за събеседване и срещи, на които няма да Ви е мъчно да извършите положително усещане. По начало сте рационални и не „ губите ” елементарно рлавата си, само че доста елементарно може да се породи сантиментална обвързаност. Не би трябвало да се безпокоите: новите връзки ще бъдат удачни и хармонични.
 

Водолей

Някакви напълно непредвидени и доста приятни събития ще зарадват Водолеите през този ден. Ще припомнят за себе си хора, които постоянно се радвате да видите, а не е изключена и среща с човек, към който сте запазили най-топли усеща. Денят е подобаващ за възобновяване на всевъзможни връзки - и сантиментални, и настоятелен. Само че би трябвало да сте на ясно, че измененията, станали с Вас, няма да разрешат общуването в предходния дух. Това също е и сполучлив ден за покупки. Избирайте неща, подчертаващи своята характерност - безупречният усет няма да Ви изневери. Експериментите с имиджа ще издигнат настроението Ви.
 

Риби

Ако Вашия сътрудник е „ мамино синче ”, през днешния ден е най- подобаващото време да извършите нещо по въпроса. Опитайте да извършите нужните старания, та най-малко малко да го измененията! Ако всичко в действителност е безусловно неефикасно, решете през днешния ден, коства ли си да продължавате вашите връзки и подготвени ли сте, да се помирите с неговите недостатъци.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР